1. Βιταμίνη C: Μεταξύ άλλων καθοδηγεί τα ουδετερόφιλα προς τις περιοχές προσβολής από παθογόνους μικροοργανισμούς
"Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου." - Ιπποκράτης........................................................................................ Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.
1. Βιταμίνη C: Μεταξύ άλλων καθοδηγεί τα ουδετερόφιλα προς τις περιοχές προσβολής από παθογόνους μικροοργανισμούς
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας. Ο τρόπος με τον οποίο συνομιλούμε, φλερτάρουμε, περπατάμε στο δρόμο, κρατάμε την πόρτα να περάσει ο άγνωστος στο ασανσέρ.
Είναι μια μορφή της αιμοσφαιρίνης που χρησιμοποιείται για να καθορίσει πως ήταν η μέση τιμή γλυκόζης στο αίμα μας, τους τελευταίους 3 μήνες περίπου. Αναφέρεται και ως HbA1c.
Ξέρεις τι είναι να είσαι παιδί και να προορίζεσαι για μια ζωή που δεν έχεις επιλέξει? Να γεννιέσαι και να έχουν αποφασιστεί όλα για ‘σένα από πριν?
Κατά μέσο όρο τα μάτια καταγράφουν 10.000 εικόνες το δευτερόλεπτο και μπορούν να επεξεργαστούν σχεδόν 36.000 bits πληροφοριών την ώρα.
Το νέο «φρούτο» της εποχής είναι η «εκμετάλλευση» του ονόματος Ιπποκράτης και Ιπποκρατική ιατρική από τους «ακολούθους» της «Παστερικής» ιατρικής, με «δόλωμα» την ιατρική τους ιδιότητα.
Τελικά ο Δημιουργός μας δεν <<γνωρίζει>>. Κατάφερε μεν να επιφέρει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 50-100 τρισεκατομμυρίων κυττάρων μέσα στο σώμα μας , αλλά του ""ξέφυγε""
Αποσπάσματα από άρθρο της εφημερίδος «Καθημερινή»
«Ο πυρετός δεν είναι εχθρός» λέει στους ανήσυχους γονείς η Δρ Μαρία Θεοδωρίδου, καθηγήτρια παιδιατρικής και λοιμωξιολόγος στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – «το παιδί δεν πρόκειται να πάθει τίποτα από τον πυρετό».
ENA
Πήγε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί διέγνωσαν μια απλή ίωση.
Του έδωσαν ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ και τον έστειλαν στο σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα, πέθανε από μηνιγγίτιδα. (Τα ΝΕΑ 24 Φεβρουαρίου 1998)
Ένα από τα πιο κλασικά γιατροσόφια για κρυολογήματα, βήχα και πυρετό είναι το σπιτικό σιρόπι κρεμμυδιού.
Είμαστε συναισθηματικά αναλφάβητοι. Όχι μόνο εσύ κι εγώ, όλοι μας είμαστε κι αυτό είναι το πιο θλιβερό.
Η αγκαλιά δίνει δύναμη, γλυκαίνει την ψυχή, γιατρεύει, θεραπεύει, καθαρίζει και πλημμυρίζει την ύπαρξή σου
Πώς θα καταλάβουμε, λοιπόν, αν καταναλώνουμε αρκετό κάλιο; Πώς μας δείχνει ο οργανισμός ότι έχουμε έλλειψη;
Η μεγάλη πλειοψηφία όσων αυτό-αναγνωρίζονται ως «χριστιανοί», συμπεριλαμβανομένων πολλών κληρικών, υποτιμούν και αντιτάσσονται στην ψυχοθεραπεία, στην ψυχολογία και στους ψυχολόγους.