Σελίδες

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

ΧΑΛΒΑΣ ...ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...


500 γρ Ταχίνι βιολογικό

80 γρ Μέλι βιολογικό

Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. 

Φτιάχνουμε μικρή ποσότητα και τη διατηρούμε στο ψυγείο για 10 περίπου ημέρες.

Προσοχή! Επιλέγουμε υλικά  Άθερμα για να έχουμε όλα τα ένζυμα, βιταμίνες ,ιχνοστοιχεία κλπ...

Πολικός 2021